27 000 €

Casă nouă dacia-centrul mamei si copilului doar 27 000 EUR

1 din
Precedenta Următoarea

Detaliile anunțului

  • ID: 15152

  • Adăugat: 13 martie, 2020

  • Prețul de vânzare: 27 000 €

  • Condiție: Utilizat

  • Locație: Moldova

  • Orașul: , Кишинёв мун. , Кишинёв , Ботаника

  • Telefon: +373 60 222610

  • Vizualizări: 6

Descriere

Casă nouă dacia-centrul mamei si copilului doar 27 000 EUR

Un complex rezidential de elită CASĂ NOUĂ în cel mai verde sector metropolitan Botanica, situat pe strada Burebista 114/2, este format din 2 blocuri cu 16 etaje, o parcare subterană pe doua niveluri si spații comerciale. În imediata vecinătate a complexului locativ «Casa Nouă» există magazine, bănci, farmacii, Centrul Mamei și a Copilului, un casa teritorială de asigurări sociale, licee și grădinițe, cafenele și restaurante, Grădina Zoologică și Grădina Botanică.
În fiecare apartament este instalată încălzire autonomă, este asigurat cu sistemele de electricitate, ventilare și canalizare. Balcoanele sunt de tip închis cu termopane.
Carcasa casei este construită din beton armat (structura casei), pereții exteriori sunt executați din BCA (beton celular autoclavizat), la izolarea casei se utilizează vată minerală bazaltică cu rezistență termică înaltă, și cu capacitatea de a îndepărta umezeala întâmplătoare și condensul. Pereții dintre apartamente, podeaua și podurile sunt izolate fonic. La construcție sunt folosite materiale calitative, sigure, moderne și ecologice.
– Complexul este compus din 2 blocuri a cîte 16 etaje
– Darea în exploatare: Decembrie 2021
– Posibilitati de achitare: 30%,70%,100%
– Rate cu achitare trimestrială: 1-3 ani
– Prețuri: 555 €
Fiecare apartament în complexul locativ “Casa Noua” are o planificare de tip Know How cu zonare confortabilă și funcțională. Toate cele 288 de apartamente sunt realizate în stil european, în care proprietarii sunt liberi să facă schimbări individuale pentru a crea confort întregii familii. Apartamente ieftine în varianta albă și apartamente la cheie în Chișinău, luminoase cu tavane înalte de 2,8 metri, bucătărie și salon spațios, băi și wc separate, balcoane mari. (m.p)
Comision 0% pentru cumpărător!

IPOTECĂ!

Vă ajutăm în pregătirea tuturor documentelor pentru ipotecă la condiții preferențiale!!!

Ofertele de schimb se discută!

TOATE OFERTELE DISPONIBILE LE GĂSIȚI AICI www.proimobil.md Дополнительно Автономное отопление Стеклопакет Лифт Парковая зона Детский сад Продуктовый рынок Больница / поликлиника Детская площадка Школа Супермаркет style=display:none/
style=display:none/
style=display:none/

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicată *

Success! Thanks for your comment. We appreciate your response.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly